Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
29 Kasım 2018 - 17:03 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

‘Bulancak güzel günlere birlikte yürüyecek’

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Başat Çolak, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

0 Okunma 0 Paylaşım
‘Bulancak güzel günlere birlikte yürüyecek’

Aday Adayı Çolak, Genel Merkez tarafından aday olarak açıklanmasının ardından önemli projeleri hayata geçirmek istediğini ifade etti.

Aday belirleme sürecinin tamamlanması ve Bulancak Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğinde Bulancak halkı ile bütünleşerek önemli projeleri gerçekleştireceğini belirten Aday Adayı Çolak, “Bulancaklı hemşerilerimiz ve partimizin değerli teşkilat üyeleri ile birlikte bir araya gelerek Bulancak Belediyesinde yeni bir hizmet yarışına girmek istiyoruz. 2004 yılında AK Parti tarafından hizmet kervanına dahil edilen ilçemizde elbette ki bu zamana kadar bir çok hizmet yapılmıştır. Bizlerde bu hizmetlerin devam edenlerini takip ederek yeni projelerle bu hizmetleri çoğaltmak istiyoruz. Şuanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek bir derdimiz var; o da Bulancak’ın daha güzel günlere birlikte yürümesini sağlamaktır” diye konuştu.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!