Bulancak Fizyo 1 yaşında

SAĞLIK 28.06.2021 - 17:39, Güncelleme: 28.06.2021 - 17:39 3670+ kez okundu.
 

Bulancak Fizyo 1 yaşında

Bulancak’ın ilk ve tek fizik tedavi danışma merkezi olan, Fizyoterapist Talha ve Gülhan Karadeniz çiftinin açıp işlettiği klinik 1. yılını doldurdu.
Talha Karadeniz yaptığı açıklamada, “Bir yıl önce ilçemiz ve çevresinin büyük eksiklik duyduğu fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında, bilgi ve tecrübelerimizle hemşehrilerimize faydalı olabilmek için girdiğimiz bu yolda başarılı bir seneyi geride bıraktık. Özellikle pandemi döneminde maruz kaldığımız hareketsizlik ve stres vücudumuzda birçok fizyolojik problemlere yol açtı. İnaktiviteye bağlı özellikle bel-boyun ve sırt ağrılarında artış oldu. Ayrıca virüsü atlatip iyileşmesine rağmen nefes darlığı, yürüme ve denge bozukluğu gibi fizyoterapiye ihtiyaç duyulan durumlar ortaya çıktı. Bu bir yıllık süreçte hekim tarafından tanısı konmuş özellikle bel-boyun fıtıkları, kireçlenme, sırt ağrıları, felç vb. gibi birçok hastalığın tedavisinde etkin rol oynayarak %90'a varan memnuniyet elde ettik. Bu süreçte gördük ki uzun yıllar ağrılar yaşayan hastalarımız şikayetlerinden bazen ufak bir dokunuşla, bazen basit bir egzersizle kurtulabildi. Ancak unutmamak gerekir ki bu tarz rahatsızlık ve ağrılı durumlarda muhakkak öncelikle hekim muayenesi ardından bu konuda uzmanlaşmış fizyoterapist danışmanlığı şarttır” dedi. Fizyoterapi danışmanlığının yanı sira fizyoterapist eşliğinde reformer pilates hizmeti de sunan klinik Bulancak Devlet Hastanesi'nin yanında hizmete devam ediyor.     Haber: Erol Küçük  
Bulancak’ın ilk ve tek fizik tedavi danışma merkezi olan, Fizyoterapist Talha ve Gülhan Karadeniz çiftinin açıp işlettiği klinik 1. yılını doldurdu.

Talha Karadeniz yaptığı açıklamada, “Bir yıl önce ilçemiz ve çevresinin büyük eksiklik duyduğu fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında, bilgi ve tecrübelerimizle hemşehrilerimize faydalı olabilmek için girdiğimiz bu yolda başarılı bir seneyi geride bıraktık. Özellikle pandemi döneminde maruz kaldığımız hareketsizlik ve stres vücudumuzda birçok fizyolojik problemlere yol açtı. İnaktiviteye bağlı özellikle bel-boyun ve sırt ağrılarında artış oldu. Ayrıca virüsü atlatip iyileşmesine rağmen nefes darlığı, yürüme ve denge bozukluğu gibi fizyoterapiye ihtiyaç duyulan durumlar ortaya çıktı. Bu bir yıllık süreçte hekim tarafından tanısı konmuş özellikle bel-boyun fıtıkları, kireçlenme, sırt ağrıları, felç vb. gibi birçok hastalığın tedavisinde etkin rol oynayarak %90'a varan memnuniyet elde ettik. Bu süreçte gördük ki uzun yıllar ağrılar yaşayan hastalarımız şikayetlerinden bazen ufak bir dokunuşla, bazen basit bir egzersizle kurtulabildi. Ancak unutmamak gerekir ki bu tarz rahatsızlık ve ağrılı durumlarda muhakkak öncelikle hekim muayenesi ardından bu konuda uzmanlaşmış fizyoterapist danışmanlığı şarttır” dedi.

Fizyoterapi danışmanlığının yanı sira fizyoterapist eşliğinde reformer pilates hizmeti de sunan klinik Bulancak Devlet Hastanesi'nin yanında hizmete devam ediyor.

 

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.