Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
03 Şubat 2024 - 17:52

Bulancak Emniyetinin Maskotu Miço hayatını kaybetti

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bakıp büyüttüğü köpek Miço sevenlerini üzdü.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak Emniyetinin Maskotu Miço hayatını kaybetti

İlçe emniyet müdürlüğü personelleri tarafından sosyal medyada sık sık paylaşılan ve vatandaşların sevgisini kazanan maskot köpek 'Miço', yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybetti.

Emniyet personeli tarafından sevgiyle beslenen ve bakılan miço, zamanla emniyetin maskotu haline gelmişti.

Miço'nun vefatı, emniyet personelini ve hayvanseverleri derinden üzdü. Miço, emniyet personelinin yanı sıra Bulancak halkı tarafından da tanınıyordu.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri Miço için bir veda mesajı yayınladı ‘Maskotumuz Miço'yu kaybettik. Uzun yıllardır karakolumuzun önünde bizimle beraber nöbet tutan, bizlerle gece gündüz devriye atan Miço’nun ölümü bizleri derinden üzmüştür. Seni çok özleyeceğiz Miço’ ifadeleri kullanıldı.

#Bulancak #Emniyet #Maskot #Miço

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!