Bulancak Belediyesinden yardım eli

YAŞAM 26.07.2021 - 08:28, Güncelleme: 26.07.2021 - 08:28 2557+ kez okundu.
 

Bulancak Belediyesinden yardım eli

Sel ve heyelanların vurduğu Rize ve Artvin'e Bulancak Belediyesinden destek aracı gönderildi.
AFAD yetkililerinden alınan bilgiye göre, Rize ve Artvin'de 22 Temmuz'da yaşanan sel ve heyelanlarından ardından arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, hasarın giderilmesi ve temizlik çalışmaları için birçok özel idare ve belediye de seferber oldu. Bulancak Belediyesinden ‘İyi Günde Kötü Günde Beraberiz’ sloganı ile yapılan açıklamada;  ‘Artvin'de yaşanan sel felaketinin hemen ardından Belediye Başkanımız Recep Yakar'ın talimatı doğrultusunda, Belediyemiz İtfaiye ekipleri Artvin'e giderek, Arhavi ilçesi Hacılar Mahallesinde vatandaşlarımızın su ihtiyacını karşılayarak ilçede hizmet vermeye başladı. Yaşanan sel felaketi dolayısıyla Artvin ve Rize illerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’ denildi.
Sel ve heyelanların vurduğu Rize ve Artvin'e Bulancak Belediyesinden destek aracı gönderildi.

AFAD yetkililerinden alınan bilgiye göre, Rize ve Artvin'de 22 Temmuz'da yaşanan sel ve heyelanlarından ardından arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, hasarın giderilmesi ve temizlik çalışmaları için birçok özel idare ve belediye de seferber oldu.

Bulancak Belediyesinden ‘İyi Günde Kötü Günde Beraberiz’ sloganı ile yapılan açıklamada;  ‘Artvin'de yaşanan sel felaketinin hemen ardından Belediye Başkanımız Recep Yakar'ın talimatı doğrultusunda, Belediyemiz İtfaiye ekipleri Artvin'e giderek, Arhavi ilçesi Hacılar Mahallesinde vatandaşlarımızın su ihtiyacını karşılayarak ilçede hizmet vermeye başladı. Yaşanan sel felaketi dolayısıyla Artvin ve Rize illerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.