Bulancak Belediyesi’nden Gençlik Festivali

GÜNDEM 30.05.2022 - 11:39, Güncelleme: 30.05.2022 - 11:58 11252+ kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi’nden Gençlik Festivali

Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bulancak GençFest 2022’ Gençlik Festivali ile gençler 4 gün boyunca müzik ve eğlenceyle buluşacaklar.
3-4-5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Gençlik Festivali Cuma günü saat 16.00’da Sahil Park Otopark alanında başlayacak. Müzik etkinlikleri ve Ödüllü Kahoot Bilgi Yarışması ile devam edecek festivalde ilk akşam yerel sanatçı Songül Yılmaz sahne alacak. 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 15.00’da Cezaevi mevkiinden festival alanına mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ve açılış seremonisi gerçekleşecek. Daha sonra yapılacak konuşmaların ardından halk oyunları ve folklor gösterileri, ödüllü yarışmalar, müzik etkinlikleri, Belediye Başkanı recep Yakar’ın açılış konuşmasının ardından Kerim Araz konseri ile festivalin ikinci günü sona erecek. 5 Haziran 2022 Pazar günü aynı çeşitli etkinlikler devam ederken akşam ise yerel sanatçı Doğancan Yıldırım sahne alacak. Festivalin son günü 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ise yapılacak etkinliklerin ardında son olarak Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un sahne almasının ardından dilek feneri etkinliği ile festival sona erecek.
Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bulancak GençFest 2022’ Gençlik Festivali ile gençler 4 gün boyunca müzik ve eğlenceyle buluşacaklar.

3-4-5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Gençlik Festivali Cuma günü saat 16.00’da Sahil Park Otopark alanında başlayacak.

Müzik etkinlikleri ve Ödüllü Kahoot Bilgi Yarışması ile devam edecek festivalde ilk akşam yerel sanatçı Songül Yılmaz sahne alacak.

4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 15.00’da Cezaevi mevkiinden festival alanına mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ve açılış seremonisi gerçekleşecek. Daha sonra yapılacak konuşmaların ardından halk oyunları ve folklor gösterileri, ödüllü yarışmalar, müzik etkinlikleri, Belediye Başkanı recep Yakar’ın açılış konuşmasının ardından Kerim Araz konseri ile festivalin ikinci günü sona erecek.

5 Haziran 2022 Pazar günü aynı çeşitli etkinlikler devam ederken akşam ise yerel sanatçı Doğancan Yıldırım sahne alacak.

Festivalin son günü 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ise yapılacak etkinliklerin ardında son olarak Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un sahne almasının ardından dilek feneri etkinliği ile festival sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.