BUFED’den derneklere çağrı

GÜNDEM 26.10.2021 - 17:52, Güncelleme: 26.10.2021 - 17:52 2341+ kez okundu.
 

BUFED’den derneklere çağrı

Bulancak Dernekler Federasyonu(BUFED) olağan genel kurul öncesi üye olmayan derneklerin üye olmaları için bir çağrı yaptı.
BUFED tarafından yapılan açıklamada, “ 2022 Nisan ayında yapılması planlanan Olağan Genel Kongre’de oy kullanmak isteyen henüz üye olmayan derneklerin, oy kullanmaları için en geç 2021 Kasım ayı sonuna kadar kendi yapacakları kongrelerinde Federasyona başvuru kararlarının alınıp, Federasyonumuzca üyeliklerinin onaylarının almaları gerekmektedir. Federasyonumuzun tüzüğü gereği oy kullanma hakkı sadece en az altı ay öncesinde üyeliği onaylanmış derneklerde olduğundan, bu süreçten sonra başvuru yapmış olan dernek sadece delege verebilme hakkına sahip olacaktır. Bu sebeple Federasyonumuza üye olmak isteyen derneğimiz var ise Kasım 2021 sonuna kadar  başvuruda bulunmaları rica olunur.
Bulancak Dernekler Federasyonu(BUFED) olağan genel kurul öncesi üye olmayan derneklerin üye olmaları için bir çağrı yaptı.

BUFED tarafından yapılan açıklamada, “ 2022 Nisan ayında yapılması planlanan Olağan Genel Kongre’de oy kullanmak isteyen henüz üye olmayan derneklerin, oy kullanmaları için en geç 2021 Kasım ayı sonuna kadar kendi yapacakları kongrelerinde Federasyona başvuru kararlarının alınıp, Federasyonumuzca üyeliklerinin onaylarının almaları gerekmektedir.

Federasyonumuzun tüzüğü gereği oy kullanma hakkı sadece en az altı ay öncesinde üyeliği onaylanmış derneklerde olduğundan, bu süreçten sonra başvuru yapmış olan dernek sadece delege verebilme hakkına sahip olacaktır. Bu sebeple Federasyonumuza üye olmak isteyen derneğimiz var ise Kasım 2021 sonuna kadar  başvuruda bulunmaları rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.