BUFAP'tan Kaymakam Koç'a Hoşgeldin ziyareti
BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) gönüllüleri, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
BUFAP gönüllüleri, Kaymakam Koç’a ‘Hoş geldin’ diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili BUFAP tarafından yapılan açıklamada; “BUFAP olarak Bulancak Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ 'a hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk. İlçemize hoş geldiniz Sayın Kaymakamımız. Ziyaretimize Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürümüz Sayın Selçuk TÜRKMEN de katıldı. Ziyarette taleplerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Çok teşekkür ederiz Sayın Ünal KOÇ ve Sayın Selçuk TÜRKMEN. Ziyaretimize BUFAP Gönüllü Başkanımız Gökhan ÖZCAN, BUFAP Gençlik, Engelliler ve Hayvan Politikalarından Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcımız Emre Can KIZILTAŞ, Gönüllülerimiz Hacer AKTAŞ ve Minire ÖZDEMİR katıldı” ifadelerine yer verildi.
BUFAP gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, BUFAP hakkında bilgi verilirken, vatandaşların talepleri üzerine de konuşuldu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







