Bu vahşetin sorumlusu kim?

GÜNDEM 13.10.2021 - 15:10, Güncelleme: 13.10.2021 - 15:22 3863+ kez okundu.
 

Bu vahşetin sorumlusu kim?

Giresun'da çukur içerisinde çok sayıda köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin kim tarafından ya da nasıl öldükleri henüz belli olmazken, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, yetkililere bilgi vermelerine rağmen inceleme yapılmadığını ve açılan çukurun belediye ekipleri tarafından kapatıldığını söyledi.
Boş araziye açılan bir çukura, ölü köpekler atıldığı bilgisini alan CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş, olay yerine giderek inceleme yaptı. Üzeri açık bırakılan çukurda poşetler içerisine konulan köpek ölülerini gören Bektaş, Emniyet birimlerine ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arayarak bilgi verdi. Bektaş, yetkilileri beklerken belediyeye ait bir iş makinesinin bölgeye gelerek çukuru kapattığını belirtti. Köpeklerin nasıl öldüğü konusunda bir bilgiye sahip olmadıklarını belirten Bektaş, ‘Bu konunun araştırılması için yetkililere bilgi verdim. Onların gelip araştırma yapmasını beklerken, nerden haber aldıysa belediyeye ait iş makinesi gelip çukuru kapattı. Belli ki bu çukur onlar tarafından açılmış, Bu bir kıyım ise yanlış ve hayvan haklarına aykırıdır. Eğer doğal ölümler sonucu gerçekleşen gömme işlemi ise buranın açık bırakılmaması dezenfekte edilmesi gerekirdi. Hayvanları koruma gününde, hayvanları ile fotoğraflar çekinirken çok güzel, ancak hayvanların hem ölüsüne hem de dirisine hassasiyet gösterilmeden belediyecilik yapmak ya da idarecilik yapmak başka bir konu. Onu da vatandaşlarımızın takdirine sunuyorum” diyerek köpek ölümlerinin peşini bırakmayacağını ifade etti.
Giresun'da çukur içerisinde çok sayıda köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin kim tarafından ya da nasıl öldükleri henüz belli olmazken, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, yetkililere bilgi vermelerine rağmen inceleme yapılmadığını ve açılan çukurun belediye ekipleri tarafından kapatıldığını söyledi.

Boş araziye açılan bir çukura, ölü köpekler atıldığı bilgisini alan CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş, olay yerine giderek inceleme yaptı.

Üzeri açık bırakılan çukurda poşetler içerisine konulan köpek ölülerini gören Bektaş, Emniyet birimlerine ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arayarak bilgi verdi. Bektaş, yetkilileri beklerken belediyeye ait bir iş makinesinin bölgeye gelerek çukuru kapattığını belirtti.

Köpeklerin nasıl öldüğü konusunda bir bilgiye sahip olmadıklarını belirten Bektaş, ‘Bu konunun araştırılması için yetkililere bilgi verdim. Onların gelip araştırma yapmasını beklerken, nerden haber aldıysa belediyeye ait iş makinesi gelip çukuru kapattı. Belli ki bu çukur onlar tarafından açılmış, Bu bir kıyım ise yanlış ve hayvan haklarına aykırıdır. Eğer doğal ölümler sonucu gerçekleşen gömme işlemi ise buranın açık bırakılmaması dezenfekte edilmesi gerekirdi. Hayvanları koruma gününde, hayvanları ile fotoğraflar çekinirken çok güzel, ancak hayvanların hem ölüsüne hem de dirisine hassasiyet gösterilmeden belediyecilik yapmak ya da idarecilik yapmak başka bir konu. Onu da vatandaşlarımızın takdirine sunuyorum” diyerek köpek ölümlerinin peşini bırakmayacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.