Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
20 Şubat 2025 - 19:08 - Güncellenme: 20 Şubat 2025 - 19:15 G: 20 Şubat 2025 - 19:15

Bu sene olmadı! Bizim çocuklar yarı finalde elendi

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Kastamonu'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finalleri'nde mağlup oldu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bu sene olmadı! Bizim çocuklar yarı finalde elendi

Kastamonu'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finalleri'nde mücadele eden Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İstanbul ikincisi takıma karşı oynadığı maçta büyük bir mücadele sergiledi. Netice setine kadar süren çekişmeli karşılaşmada 3-2 mağlup olan ekibimiz, turnuvaya veda etti.

Daha önce Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye ikinciliği ve Türkiye üçüncülüğü gibi büyük başarılara imza atan Bulancak ekibi, bu yıl turnuvaya erken veda etti.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir, öğrencilerin büyük bir özveriyle mücadele ettiğini belirterek, “Spor salonu olmayan bir ilçede, kısıtlı imkânlarla çalışarak bu seviyeye gelmek başlı başına büyük bir başarıdır. Daha önce Türkiye Şampiyonluğu başta olmak üzere birçok önemli derece elde etmiş bir okul olarak, bu yıl da finale çıkmak istiyorduk. Ancak öğrencilerimiz sahada ellerinden geleni yaptı, büyük il takımlarıyla başa baş mücadele etti. Bu ruhu ve azmi görmek bizim için çok kıymetli. Hepsini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

#Bulancak #Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu #Kastamonu #Okul Sporları

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!