Bu sene hedef süper amatör

SPOR 23.09.2021 - 16:03, Güncelleme: 23.09.2021 - 16:03 5424+ kez okundu.
 

Bu sene hedef süper amatör

Ali Durağıspor lige hazırlanıyor.
Oturmuş bir kadrosu bulunan Bulancak temsilcisi iç transferde; Mahmut Sarıgül, Nuri Kalyoncu, Samet Geçiçi, Murat Yaprak, Ender Dündar, Rahim Kaya, Eren Karadeniz, Muhammet Varol, Gökdeniz Karaduman, Umut Aydın, Osman Yıldırım ve Tolunay Uğurlu anlaşmıştı. Dış transferlerde de İsmail Kümbül, Hüseyin Oral, Gürkan Yıldız, Gökhan Özkaya, İlker Şahin, Aykut Kabakcı, Serkan Kuleci, Onur Şenel ile anlaşarak hedefinin süper amatör olduğunu ve kadrosuna bir kaç takviye yaparak sezon çalışmalarına başlayacak. Teknik heyetini antrenör Ömer Kısacık, Yardımcı antrenör (koordinasyon'er) Onur Erten, Kaleci antrenörü Altan Arslan olarak belirledi. Mahallenin gençlerinden Bayram Yavuz başkanlığında kurulan Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü kurulduğu yıl şampiyon olarak hem saha içi hem saha dışı yaptığı etkinliklerle taraftarını mest etti. Geçen sezonda kıl payı süper amatörü kaçırmıştı. Bu sene ipleri daha sıkı tutan yönetim kurulu mutlak şampiyonluk parolasıyla çalışmalarına devam ediyor.
Ali Durağıspor lige hazırlanıyor.

Oturmuş bir kadrosu bulunan Bulancak temsilcisi iç transferde; Mahmut Sarıgül, Nuri Kalyoncu, Samet Geçiçi, Murat Yaprak, Ender Dündar, Rahim Kaya, Eren Karadeniz, Muhammet Varol, Gökdeniz Karaduman, Umut Aydın, Osman Yıldırım ve Tolunay Uğurlu anlaşmıştı.

Dış transferlerde de İsmail Kümbül, Hüseyin Oral, Gürkan Yıldız, Gökhan Özkaya, İlker Şahin, Aykut Kabakcı, Serkan Kuleci, Onur Şenel ile anlaşarak hedefinin süper amatör olduğunu ve kadrosuna bir kaç takviye yaparak sezon çalışmalarına başlayacak.

Teknik heyetini antrenör Ömer Kısacık, Yardımcı antrenör (koordinasyon'er) Onur Erten, Kaleci antrenörü Altan Arslan olarak belirledi.

Mahallenin gençlerinden Bayram Yavuz başkanlığında kurulan Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü kurulduğu yıl şampiyon olarak hem saha içi hem saha dışı yaptığı etkinliklerle taraftarını mest etti. Geçen sezonda kıl payı süper amatörü kaçırmıştı. Bu sene ipleri daha sıkı tutan yönetim kurulu mutlak şampiyonluk parolasıyla çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.