23 Mayıs 2011 - 21:55 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
BU KEZ HEDEF ŞAŞMAMALIVE İŞE ERKEN BAŞLAMALI...
B.Belediyespor biten sezon ramak kala şampiyonluğu Beşikdüzüspor’a kaptırdı.
Bu kez hedef şampiyonluk olmalı. Bunun için öncelikle yönetimin harekete geçmesi lazım.
Taraftar grupları ile birlikte yüreği B.Belediyespor için atan insanları tribünlere getirmenin yolunu bulmalıyız.
Aslında işimiz kolay ama helvayı yapacak, aşçı bir türlü ocağın altını yakamadı. Ama bu kez ocağı yakacak biri bulunmalı.
Bir sezonu daha hayal kırıklığı ve umutsuzlukla geçirmeyelim. Takımın arkasında ve her zaman yanında olan, futbolcuların güvenebileceği bir yönetim, şampiyonluğa uzanan merdivenlerin ilk basamağıdır.
Bir sonraki adım ise şampiyonluk karakterine haiz ve tecrübeli, birde eleştirilere açık teknik adam acilen gerekli. Bir an evvel takımın emanet edileceği isme karar vererek, gelecek sezonun planlanmasına başlanmalı. Ve hazırlık kampının ilk gününden son gününe kadar hoca takımla birlikte olmalı.
Eğer hedef gerçekten şampiyonluk ise şampiyonluğun ancak gelecek vaat eden, futbola susamış,aç kaliteli futbolcularla kazanılabileceği unutulmamalı.
Şimdiden bizi hedefe taşıyabilecek yetenekte isimlerle görüşülmeye başlanması ve vakit geçirilmeden takımın oluşturulması şart.
Türkiye 17 Yaş grubunda şampiyon olan Giresunspor’dan futbolcu çalmalı.Amatör futbolcular taranmalı.
En iyi ürünü almak için pazara erken sizin gitmeniz gerekir,futbol pazarında da durum çok farklı değil.Transfer yapılması gereken mevkii ise öncelikle kaleci ve forvet sorunu çözümlenmeli.
Şampiyonluk maratonuna geniş bir kadro ile girmek de önemli hususlar.
Bu sezon için dileğim,ilçenin-yönetimin-futbolcuların-taraftarın ve basının el ele verip hedefe ulaşması, o geceyi bizimde yaşamamızın zamanı gelmedi mi artık.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Sardes’te 2 bin 500 yıllık heykel gün yüzüne çıkarıldı

AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu

Giresun’da ayak tenisi şöleni şampiyonlukla tamamlandı

Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



