“Bu eğitimi herkes almalı”
Manisa Büyükşehir Belediyesi, personellerinin acil durumlarda doğru ve hızlı müdahalede bulunabilmesi amacıyla ilk yardım eğitimi düzenledi.
Belediye, verilen eğitimlerle personellerin iş sağlığı ve güvenliğini korumaya devam ederken diğer taraftan olası durumlara karşı da personellerini hizmet içi eğitimlerle hazır hale getiriyor. Verilen ilk yardım eğitimi ile personellerin acil durumlara hızlı ve doğru müdahalenin nasıl yapılacağı hakkında bilgiler aktarıldı.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı, personelin iş sağlığı ve güvenliği bilincini artırmayı amaçlıyor. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’nden görevlendirilen uzman eğitmenler Mustafa Kaya ve Bünyamin Bozkurt, ilk yardımın temel prensiplerini, acil durumlarda doğru yaklaşım yöntemlerini ve hayati önem taşıyan uygulamaları detaylarıyla aktardı.
Uygulamalı eğitim bölümünde katılımcılar, temel yaşam desteği, bilinç ve solunum kontrolü, kanamalara müdahale, yaralı taşıma teknikleri gibi birçok konuda pratik yapma imkânı buldu. Gerçekleştirilen sınavda personelin hem teorik hem de uygulamalı bilgileri değerlendirildi.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







