BST 30. yılda da perdelerini açtı

SANAT 09.03.2017 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5275+ kez okundu.
 

BST 30. yılda da perdelerini açtı

Bulancak Sanat Tiyatrosu 30. yılında 'Uysal Yurttaş Projesi' perdelerini açtı.
Hafta içi her Perşembe akşamı saat 20.00'da izleyici ile buluşacak olan oyun için konuşan BST Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, yaptığı açıklamada, "30 yıldır ilçemizde perde açan Bulancak Sanat Tiyatrosu bu sezon yönetmenliğini Şenol Yaşar'ın yaptığı, Hasan Öztürk'ün yazdığı, 'Uysal Yurttaş Projesi' oyunu ile seyircisiyle buluyor.  Oyunda Alaattin Çolakoğlu, Fatma Gündoğdu, Harun Gündoğdu, Ebru Anapa, Haldun Azak ve Samet Dervişoğlu görev yapıyor. Oyunun yönetmen yardımcılığını Murat Tuncer Yavuz, ışık Onur Mutlu Memiş, efekt Onat Karadeniz, afiş ve dekor Yurduşen Konanç tarafından hazırlandı" dedi.Alkan öte yandan BST'nin tiyatro konusunda bir çok ilklere imza attığını da ifade ederek, "Tiyatromuz 7. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Ödüllerinde Jüri Özel Ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül bizlere hem üstlendiğimiz görevin önemini ve aynı zamanda daha çok çalışmamız gerektiğini göstermiştir. 18.'sini düzenleyeceğimiz Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri de 16 - 20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecektir" diye konuştu. 
Bulancak Sanat Tiyatrosu 30. yılında 'Uysal Yurttaş Projesi' perdelerini açtı.
Hafta içi her Perşembe akşamı saat 20.00'da izleyici ile buluşacak olan oyun için konuşan BST Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, yaptığı açıklamada, "30 yıldır ilçemizde perde açan Bulancak Sanat Tiyatrosu bu sezon yönetmenliğini Şenol Yaşar'ın yaptığı, Hasan Öztürk'ün yazdığı, 'Uysal Yurttaş Projesi' oyunu ile seyircisiyle buluyor.  Oyunda Alaattin Çolakoğlu, Fatma Gündoğdu, Harun Gündoğdu, Ebru Anapa, Haldun Azak ve Samet Dervişoğlu görev yapıyor. Oyunun yönetmen yardımcılığını Murat Tuncer Yavuz, ışık Onur Mutlu Memiş, efekt Onat Karadeniz, afiş ve dekor Yurduşen Konanç tarafından hazırlandı" dedi.
Alkan öte yandan BST'nin tiyatro konusunda bir çok ilklere imza attığını da ifade ederek, "Tiyatromuz 7. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Ödüllerinde Jüri Özel Ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül bizlere hem üstlendiğimiz görevin önemini ve aynı zamanda daha çok çalışmamız gerektiğini göstermiştir. 18.'sini düzenleyeceğimiz Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri de 16 - 20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecektir" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.