Bolu'da "huzur" uygulaması yapıldı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 28.09.2021 - 17:35, Güncelleme: 28.09.2021 - 14:10 8648+ kez okundu.
 

Bolu'da "huzur" uygulaması yapıldı

Bolu'da "huzur" uygulaması yapıldı
BOLU (AA) - Bolu'da "huzur" uygulaması kapsamında, park ve bahçeler ile kamu kurumları ve okulların çevresinde denetim gerçekleştirildi.Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda Türkiye genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde, Asayiş Şube, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ile Trafik şube müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla kontroller yapıldı.Park ve bahçeler ile kamu kurumları ve okulların çevresini denetleyen ekipler, kimlik kontrolü yaptı.Ekipler, metruk binalarda da şüpheli kişiler ve madde bağımlılarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Bolu'da "huzur" uygulaması yapıldı

BOLU (AA) - Bolu'da "huzur" uygulaması kapsamında, park ve bahçeler ile kamu kurumları ve okulların çevresinde denetim gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda Türkiye genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde, Asayiş Şube, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ile Trafik şube müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla kontroller yapıldı.

Park ve bahçeler ile kamu kurumları ve okulların çevresini denetleyen ekipler, kimlik kontrolü yaptı.

Ekipler, metruk binalarda da şüpheli kişiler ve madde bağımlılarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.