Bir kaza haberi de Bulancak İskelebaşı Mevkii'nden
Giresun’un Bulancak ilçesi İskelebaşı mevkii sahil yolunda trafik ışıklarına uyulmaması nedeni ile maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.
Kurban Bayramı öncesi artan trafik yoğunluğu kazalara davetiye çıkarıyor. Bugün Bulancak İskelebaşı mevkiinde iki aracın karıştığı bir trafik kazası yaşandı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmaması sevindirdi.
Yetkililer, Kurban Bayramı tatili boyunca trafikte artan yoğunluk nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı. Özellikle sahil yollarında yoğunlaşan trafiğe karşı tedbir alınması gerektiği vurgulanıyor.
Kazanın meydana geldiği Bulancak İskelebaşı mevkii, tatilcilerin sıklıkla kullandığı güzergahlar arasında yer alıyor. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları büyük önem taşıyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







