‘Bir gün değil, 365 gün sizin gününüzdür’
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelliler ve aileleri ile birlikte yemekte bir araya geldi.
Masaları tek tek gezerek yemeğe katılanlarla sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, “Bir gün değil, yılın 365 günü sizin gününüzdür. Belediye olarak engelli kardeşlerimiz her zaman önceliğimizdir. Şehrimizin doğusuna ve batısına engelli merkezleri planlıyoruz. Sosyal imkânlardan yararlanabilmeniz adına güzel düşüncelerimiz var. Bir süre sonra bu projelerimiz için adımlar atacağız. Bizler belediye olarak sıkıntılarınızda ve faaliyetlerinizde hep yanınızda olacağız. Bu konuda bir endişeniz olmasın. Ayrıca önemli bir ihtiyaç olan üst geçitlere asansör konusunda Karayolları ile de temasımız devam ediyor” dedi.
Giresun Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Nihat Yayla da Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ederek; “Sayın başkanımız, belediye başkanı olmadan öncede bize her türlü desteği veriyordu. Şimdi de desteklerini artarak sürdürüyor kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







