Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
07 Mart 2024 - 09:56

Binlerce kişi “Merhamet Çınar’ının” altında iftar açacak

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin geleneksel iftar organizasyonu bu yılda devam edecek.

0 Okunma 0 Paylaşım
Binlerce kişi “Merhamet Çınar’ının” altında iftar açacak

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi bu yıl hayırseverlerin katkıları ile Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ramazan ayı boyunca iftar sofraları kuracak. Kadir gecesinde ise 2 bin kişilik iftar Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde verilecek.

Ramazan ayında her gün bir hayırseverin katkısı ile iftar organizasyonuna başlayacaklarını belirten Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, geleneksel halk iftarının her akşam bir veya birkaç hayırseverin katkıları ile yapılacağını söyledi.

100 ailenin iftar sofrası kapılarına teslim edilecek

Karadeniz sözlerini şöyle sürdürdü.  “Hayırseverlerin az çok demeden yaptığı yardımların doğru şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması ve bu yardımların devamlılığını sağlamak, ancak ilkeli ve şeffaf olarak yapılan çalışmalarla mümkündür. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi engelli, yaşlı, yetim yüz aileye iki aracımızla iftar yemeklerin dağıtacağız.

2500 kişilik gıda kolisi, gıda çeki, giysi yardımlarımız olacak. Bu yıl 20 binden fazla kişi ile birlikte iftar yapacağımızı hedefledik.

#Türk Kızılay #iftar

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!