BİMDER’liler 13. Pilav gününde buluştu

GÜNDEM 23.07.2021 - 17:14, Güncelleme: 23.07.2021 - 17:14 3617+ kez okundu.
 

BİMDER’liler 13. Pilav gününde buluştu

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği(BİMDER), 13. Mezunlar ve Pilav Günü programı düzenleyerek, mezunlarını bir araya getirdi. Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde 22 Temmuz Perşembe günü öğleden sonra yapılan pilav güne çok sayıda okul mezunu ve vatandaş katıldı.
Salgın sebebiyle iki dönemdir yapılamayan pilav günü 13. Açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. BAİHL’ si öğrencilerinden Abdulmalik Bulut'un Kur'an tilaveti ile başlayan program da daha sonra BİMDER Başkanı Mürsel Aktay bir konuşma yaparak, “BİMDER olarak bir arada olmaktan mutluyum.Uzun Bir süredir salgın sebebiyle faaliyet yapmadık. Bu buluşma ile kaldığımız yerden devam ederek faaliyetlere başlayacağız.BİMDER’e destek olan üyelerimize ve sevenlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.Bu davetimize katılanlara da Allah razı olsun diyoruz” dedi.    Bu konuşma sonrası Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, eğitime ve okula katkısı olan kişilere ve mezun gruplarına teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vurgulandığı programa öğretmen Emre Ergüney, ney dinletisi ile gönülleri fethetti. Yine okul mezunlarından Sayıştay baş denetçisi Aydın Uğurlu ve Prof. Dr. Özcan Hıdır’da birer konuşma yaparak BİMDER’in faaliyetleri için teşekkür etti. pilav gününe katılanlar,BAİHL okul idarecilerinden Orhan Erdemir'in organizasyonuyla iç dış onarımdan geçen okulu gezdi. BİMDER 13. Pilav günü programı çay sohbeti ile tamamlandı. BİMDER yönetimi, programa destek olan, Belediye personeline ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız, dedi.
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği(BİMDER), 13. Mezunlar ve Pilav Günü programı düzenleyerek, mezunlarını bir araya getirdi. Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde 22 Temmuz Perşembe günü öğleden sonra yapılan pilav güne çok sayıda okul mezunu ve vatandaş katıldı.

Salgın sebebiyle iki dönemdir yapılamayan pilav günü 13. Açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. BAİHL’ si öğrencilerinden Abdulmalik Bulut'un Kur'an tilaveti ile başlayan program da daha sonra BİMDER Başkanı Mürsel Aktay bir konuşma yaparak, “BİMDER olarak bir arada olmaktan mutluyum.Uzun Bir süredir salgın sebebiyle faaliyet yapmadık. Bu buluşma ile kaldığımız yerden devam ederek faaliyetlere başlayacağız.BİMDER’e destek olan üyelerimize ve sevenlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.Bu davetimize katılanlara da Allah razı olsun diyoruz” dedi.   

Bu konuşma sonrası Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, eğitime ve okula katkısı olan kişilere ve mezun gruplarına teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vurgulandığı programa öğretmen Emre Ergüney, ney dinletisi ile gönülleri fethetti. Yine okul mezunlarından Sayıştay baş denetçisi Aydın Uğurlu ve Prof. Dr. Özcan Hıdır’da birer konuşma yaparak BİMDER’in faaliyetleri için teşekkür etti. pilav gününe katılanlar,BAİHL okul idarecilerinden Orhan Erdemir'in organizasyonuyla iç dış onarımdan geçen okulu gezdi. BİMDER 13. Pilav günü programı çay sohbeti ile tamamlandı. BİMDER yönetimi, programa destek olan, Belediye personeline ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.