Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
24 Şubat 2022 - 16:48

B.İhsaniyespor deplasmandan 1 puan ile döndü

Giresun süper amatör liginin 12. Haftasında Bulancak İhsaniyespor Keşap Belediyespor ile karşılaştı. Müsabakanın sonucunu karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı atılan goller belirledi.

0 Okunma 0 Paylaşım
B.İhsaniyespor deplasmandan 1 puan ile döndü

     Giresun süper amatör liginin ilk yarısında küme düşme potasından çıkamayan Keşap Belediyespor ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimler ile güçlendirmişti. Yenilenmiş kadrosu ile İhsaniyespor karşısına mutlak üç puan hedefi ile çıkan Keşap Belediyespor maç boyunca İhsaniyespor karşısında üstünlüğü bir türlü ele geçiremedi. Maçın üçüncü dakikasında 1-0 öne geçen ev sahibi takımın golüne İhsaniyespor 7. dakikada Cevat Kabakcı ile cevap verdi. Karşılaşmanın 20. Dakikasında İhsaniyespor’lu Ekrem Can Köroğlu takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru ikinci golü bulan Keşap Belediyespor skoru 2-2 yaparak maçın ilk yarısı bu sonuç ile sonuçlandı.

     Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 2-2 berabere bitti.

     İhsaniyespor Pazar günü saat 15.00 de Bulancak ek sahada Espiye Es Es spor’u konuk edecek.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!