Bedelli askerlik fiyatında son nokta konuldu

EKONOMİ 24.07.2021 - 14:35, Güncelleme: 24.07.2021 - 14:35 3019+ kez okundu.
 

Bedelli askerlik fiyatında son nokta konuldu

Milli Savunma Bakanlığı son dönemde fiyatında indirim beklenen 'bedelli askerlik'le ilgili açıklama yaptı. Bakanlığa yakın kaynakların bildirimine göre bedelli askerlik uygulamasının kaldırılması veya ücretinin azaltılması gibi popülist söylemlerin gençlerin duygularını istismar edilmemesi gerektiği kaydedildi. Açıklamanın ardından bedelli askerlikte indirim bekleyen gençlerin hayalleri suya düştü. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, MSB'ye çağrıda bulunmuş ve daha çok asker adayının yararlanabilmesi için bedelli askerlik ücretinin indirilmesi çağrısında bulunmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı son dönemde fiyatında indirim beklenen 'bedelli askerlik'le ilgili açıklama yaptı.

Bakanlığa yakın kaynakların bildirimine göre bedelli askerlik uygulamasının kaldırılması veya ücretinin azaltılması gibi popülist söylemlerin gençlerin duygularını istismar edilmemesi gerektiği kaydedildi.

Açıklamanın ardından bedelli askerlikte indirim bekleyen gençlerin hayalleri suya düştü.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, MSB'ye çağrıda bulunmuş ve daha çok asker adayının yararlanabilmesi için bedelli askerlik ücretinin indirilmesi çağrısında bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.