Bayramlaşma birinci gün yapılacak

YAŞAM 19.07.2021 - 10:00, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:00 2301+ kez okundu.
 

Bayramlaşma birinci gün yapılacak

Vali Enver Ünlü, kamu görevlileri ve vatandaşlarımızla Kurban Bayramı’nın 1.Günü Giresun Valiliği’nde bayramlaşacak.
Kurban Bayramı dolayısıyla, bayramın birinci günü olan 20 Temmuz 2021 Salı günü  saat 13:30'da Giresun Valiliği Protokol Girişinde kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma töreni düzenlenecek. Giresun’da Bayram Namazı başta olmak üzere, bayramlaşma programları ve bayram ziyaretleri sırasında Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Covid–19 virüsü ile mücadele kapsamında gerekli düzenlemeler yapılarak, her türlü güvenlik ve sağlık tedbirinin alınması sağlanacak. Vali Enver Ünlü, Valilikteki bayramlaşma programının ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirerek görevi başında bulunan kamu görevlilerinin bayramını kutlayacak.   Bulancak program Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, kamu görevlileri ve vatandaşlarımızla Kurban Bayramı’nın 1.Günü Doğa Piknik(düğün salonunda) bayramlaşacak. Bayramın 2. günü Kaymakam Tuna,  bir dizi ziyaret gerçekleştirerek görevi başında bulunan kamu görevlilerinin bayramını kutlayacak.  
Vali Enver Ünlü, kamu görevlileri ve vatandaşlarımızla Kurban Bayramı’nın 1.Günü Giresun Valiliği’nde bayramlaşacak.

Kurban Bayramı dolayısıyla, bayramın birinci günü olan 20 Temmuz 2021 Salı günü  saat 13:30'da Giresun Valiliği Protokol Girişinde kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma töreni düzenlenecek.

Giresun’da Bayram Namazı başta olmak üzere, bayramlaşma programları ve bayram ziyaretleri sırasında Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Covid–19 virüsü ile mücadele kapsamında gerekli düzenlemeler yapılarak, her türlü güvenlik ve sağlık tedbirinin alınması sağlanacak.

Vali Enver Ünlü, Valilikteki bayramlaşma programının ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirerek görevi başında bulunan kamu görevlilerinin bayramını kutlayacak.

 

Bulancak program

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, kamu görevlileri ve vatandaşlarımızla Kurban Bayramı’nın 1.Günü Doğa Piknik(düğün salonunda) bayramlaşacak.

Bayramın 2. günü Kaymakam Tuna,  bir dizi ziyaret gerçekleştirerek görevi başında bulunan kamu görevlilerinin bayramını kutlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.