Bayram coşkusu yarından itibaren başlıyor

GÜNDEM 27.10.2021 - 17:13, Güncelleme: 27.10.2021 - 17:13 2073+ kez okundu.
 

Bayram coşkusu yarından itibaren başlıyor

Giresun’da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümünü kutlama programı belli oldu.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00’te Valilik Hizmet Binası Atatürk Anıtı önünde başlayıp, 29 Ekim Cuma günü saat 18.30’da Giresun Merkez Liman Sahasındaki havai fişek gösterisi ile sona erecek. Valilik’ten yapılan açıklamada; ‘Kutlama programları; T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında hazırlanmış olan güncel Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde yer alan önlemler göz önünde bulundurularak, vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak şekilde çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla gerçekleştirilecek. Bayram başlangıç saatinden önce ve bayram süresince resmi, özel tüm kurum ve kuruluşlar, okullar, bina ve işyerleri, ticarethaneler, caddeler, kara ve deniz ulaşım araçları Bayrak Kanunu’nda belirtilen niteliklere uygun bayraklarla donatılıp süslenecek, gece de ışıklandırılacaktır’ denildi.
Giresun’da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümünü kutlama programı belli oldu.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00’te Valilik Hizmet Binası Atatürk Anıtı önünde başlayıp, 29 Ekim Cuma günü saat 18.30’da Giresun Merkez Liman Sahasındaki havai fişek gösterisi ile sona erecek.

Valilik’ten yapılan açıklamada; ‘Kutlama programları; T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında hazırlanmış olan güncel Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde yer alan önlemler göz önünde bulundurularak, vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak şekilde çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla gerçekleştirilecek. Bayram başlangıç saatinden önce ve bayram süresince resmi, özel tüm kurum ve kuruluşlar, okullar, bina ve işyerleri, ticarethaneler, caddeler, kara ve deniz ulaşım araçları Bayrak Kanunu’nda belirtilen niteliklere uygun bayraklarla donatılıp süslenecek, gece de ışıklandırılacaktır’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.