BATEM mezunundan 1.lik
Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM) mezunu Kadircan Üstün, 10-11 Şubat 2021 tarihlerinde düzenlenen Ankara Bilim Üniversitesinde yapılan Techankara Robot Yarışında, Mini Sumo kategorisinde 1.oldu.
2018 yılında okuldan mezun olan Üstün'ün, okulun Elektrik-Elektronik öğretmeni Erkan Kaşık’ın danışmanlığındaki robot takımımız ile uluslararası yarışlarda farklı kategorilerde de dereceleri bulunuyor.
BATEM’den mezun olduktan sonra Gazi Üniversitesi TUSAŞ Meslek Yüksek Okulu’nda, Uçak Teknolojisi bölümünü okuyan Kadircan Üstün, şu anda Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’sinde “Uçak Teknisyeni” olarak çalışmakta ve aynı zamanda robotik çalışmalarına bireysel olarak devam etmektedir. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimize, bilhassa okulumuzu robot takımıyla birçok ulusal, uluslararası ve Teknofest yarışma birinciliği elde eden Erkan Kaşık öğretmenimize de teşekkür ederiz” dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







