Başsavcı Koloğlu’ndan Aydındere ve Kovanlık Belediyelerine Ziyaret
Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu, bir dizi ziyaret kapsamında Aydındere Belediyesi ve Kovanlık Belediyesi’ni ziyaret etti.
Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, makamında ağırladığı Başsavcı Koloğlu’na nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ederek, “Sayın Başsavcımızı belediyemizde misafir etmekten memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Başsavcı Hüseyin Koloğlu, aynı gün Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ı da makamında ziyaret etti. Başkan Kalıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başsavcımıza ilçemize gösterdiği ilgi ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretler, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







