Başkan Şenlikoğlu’ndan hayırlı olsun ziyaretleri

DÜNYA 17.08.2021 - 17:33, Güncelleme: 17.08.2021 - 17:33 3997+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu’ndan hayırlı olsun ziyaretleri

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Nüfus Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.
Başkan Şenlikoğlu, geçtiğimiz ay yayınlanan emniyet müdürleri kararnamesiyle şehrimize atanan Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ı ve görevlerine yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve İl Nüfus Müdürü Müslüm Turgut’u Giresun Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Meclis Üyesi Nuri Karaman ile birlikte ziyaret etti. Başkan Şenlikoğlu Kızılay’ı, Bulut’u ve Turgut’u tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü Kızılay, İl Sağlık Müdürü Bulut ve İl Nüfus Müdürü Turgut, nazik ziyaretlerinden dolayı da Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Nüfus Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.

Başkan Şenlikoğlu, geçtiğimiz ay yayınlanan emniyet müdürleri kararnamesiyle şehrimize atanan Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ı ve görevlerine yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve İl Nüfus Müdürü Müslüm Turgut’u Giresun Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Meclis Üyesi Nuri Karaman ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Şenlikoğlu Kızılay’ı, Bulut’u ve Turgut’u tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Kızılay, İl Sağlık Müdürü Bulut ve İl Nüfus Müdürü Turgut, nazik ziyaretlerinden dolayı da Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.