Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
24 Ocak 2024 - 14:24 - Güncellenme: 24 Ocak 2024 - 14:35 G: 24 Ocak 2024 - 14:35

Başkan Mete Bahadır Yılmaz çalışmalarına devam ediyor

Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun ile Ankara arasında mekik dokumaya devam ediyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Başkan Mete Bahadır Yılmaz çalışmalarına devam ediyor

Son on günde dört defa Ankara’ya giden Başkan Yılmaz, Giresun’un ilçelerindeki Ak Parti Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesi için Ak Parti Genel Merkezinde yapılan çalışmalara iştirak ediyor.

Başkan Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Giresun’da başarıya imza atmak için aday belirleme sürecinde titiz bir çalışma yürüten Ak Parti Genel Merkezi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti’nin merakla beklenen Giresun’un ilçelerindeki belediye başkan adaylarının kısa bir süre içerisinde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Ak Parti Genel Merkezindeki aday belirleme çalışmalarının haricinde başkentte Giresun’a yapılan ve yapılması düşünülen projelerin de takibini sürdürüyor.

Ak Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu ve teşkilat mensupları ile çalışmalarını devam ettiren Başkan Yılmaz, Giresun’un devlet desteklerinden ve yatırımlarından daha fazla pay alabilmesi için başkent Ankara’da çalışmalarını sürdürüyor.

 

#Ak Parti Giresun İl Başkanı #Mete Bahadır Yılmaz

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!