Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
04 Nisan 2024 - 12:28

Başkan Köse ilk nikahını kıydı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, göreve başlamasının ardından belediye başkanı unvanıyla ilk nikahını kıyıp ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Başkan Köse ilk nikahını kıydı

Başkan Köse, Belediye Nikah Salonu’nda Mihriban- Mesut Dede çiftinin nikah merasimine katılarak, genç çiftin nikahını kıydı.

Belediye Başkanı Köse, genç çiftlere nikah cüzdanlarını verip ömür boyu mutluluklar dileyerek: “Nikahınız benim için de anlamlı oldu. Çünkü belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıydım. Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çıktığınız bu güzel yolda sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evlilikte mutluluğun sırrı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Bu değerleri korursanız bir ömür mutlu olursunuz.” dedi.

#Giresun #Belediye Başkanı #Fuat Köse #nikah

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!