Başkan Işık, TASKK yönetiminde

SPOR 18.10.2021 - 17:49, Güncelleme: 18.10.2021 - 17:49 2441+ kez okundu.
 

Başkan Işık, TASKK yönetiminde

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 18’inci Olağan Genel Kurulu, 16 Ekim 2021 tarihinde Ankara’da bir otelde gerçekleştirildi.
 Genel kurulun divan başkanlığını Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, divan başkan yardımcılığını Cafer Geyik, yazman üyeliklerini Meral Taşpınar ve Hakkı Ekşioğlu yaptı. Ali Düşmez genel kurulda yaptığı açılış konuşmasında, konfederasyonun 4 yıllık süre içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konfederasyonun Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, bakanlık bünyesindeki spor federasyonları ve spor taban birlikleri ile ilişkileri konusunda bilgi veren Düşmez, yeni dönemde amatör sporlara yapacakları katkılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Genel kurulda TFF Amatör İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Vekili ve Konfederasyon Genel Başkan Vekili Adnan Ersan’ın Türkiye Futbol Federasyonundan emekli olması nedeniyle Genel Başkan Ali Düşmez tarafından kendisine hediye takdim edilmiştir. 662 delegenin katılımı ile yapılan genel kurulda oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Ali Düşmez yeniden TASKK Genel başkanı seçilmiş, TASKK yönetim kurulunda Giresun ASKF Başkanı M.Sinan IŞIK’ta yer aldı.  
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 18’inci Olağan Genel Kurulu, 16 Ekim 2021 tarihinde Ankara’da bir otelde gerçekleştirildi.

 Genel kurulun divan başkanlığını Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, divan başkan yardımcılığını Cafer Geyik, yazman üyeliklerini Meral Taşpınar ve Hakkı Ekşioğlu yaptı.

Ali Düşmez genel kurulda yaptığı açılış konuşmasında, konfederasyonun 4 yıllık süre içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konfederasyonun Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, bakanlık bünyesindeki spor federasyonları ve spor taban birlikleri ile ilişkileri konusunda bilgi veren Düşmez, yeni dönemde amatör sporlara yapacakları katkılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Genel kurulda TFF Amatör İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Vekili ve Konfederasyon Genel Başkan Vekili Adnan Ersan’ın Türkiye Futbol Federasyonundan emekli olması nedeniyle Genel Başkan Ali Düşmez tarafından kendisine hediye takdim edilmiştir.

662 delegenin katılımı ile yapılan genel kurulda oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Ali Düşmez yeniden TASKK Genel başkanı seçilmiş, TASKK yönetim kurulunda Giresun ASKF Başkanı M.Sinan IŞIK’ta yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.