Başkan Emür’den Basın Bayramı mesajı

GÜNDEM 24.07.2021 - 09:49, Güncelleme: 24.07.2021 - 09:49 2703+ kez okundu.
 

Başkan Emür’den Basın Bayramı mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Başkan Emür "Basın, tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üslenmiştir. Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımızın toplumsal değerlere, hukuka ve basın meslek ilkelerine uygun şekilde kamuoyunu yaşanan gelişmelerden haberdar etmesi, halkımızı bilgilendirmesi demokrasimizin gelişmesi ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Kamuoyunun aydınlatılması, yanlışların düzeltilmesi ve halkın doğru bilgilendirilmesi için var gücüyle çalışan ve bu uğurda yeri geldiğinde hayatını kaybeden gazetecilerimiz için 24 Temmuz tarihi ayrı bir önem taşımaktadır. Daima görevini yerine getirmeye çalışan, her koşulda sorumluluk bilinciyle hareket eden ve bu zor görevi ifa eden, tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.   
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Emür "Basın, tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üslenmiştir.

Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımızın toplumsal değerlere, hukuka ve basın meslek ilkelerine uygun şekilde kamuoyunu yaşanan gelişmelerden haberdar etmesi, halkımızı bilgilendirmesi demokrasimizin gelişmesi ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Kamuoyunun aydınlatılması, yanlışların düzeltilmesi ve halkın doğru bilgilendirilmesi için var gücüyle çalışan ve bu uğurda yeri geldiğinde hayatını kaybeden gazetecilerimiz için 24 Temmuz tarihi ayrı bir önem taşımaktadır.

Daima görevini yerine getirmeye çalışan, her koşulda sorumluluk bilinciyle hareket eden ve bu zor görevi ifa eden, tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.