Başkan Emür’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.
''Hayatımızın her anında desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki şefkati karşılıksız bize sunan fedakâr kadınlarımızın hakkı asla ödenmez.
Onlar ki Kurtuluş Savaşımızdan bugüne kadar en zor zamanlarda hep varlardı. Bizler, İstiklal Harbi’nde kadınlarımızın cesaretini ve mertliğini yüreklerimizde taşıyoruz. Anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak ediyorlar. Ülkemizde her alanda kadınlarımızın başarılı çalışmalara attıkları imzalar ile toplumumuzda etkin rol almaları övünç kaynağımızdır.
Saygı ve sevginin olduğu bir dünyada, öncelikle şehit annelerinin, eşimin ve tüm dünya kadınlarının; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, selam, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hasebiyle 8 Mart Cuma Günü, ilçemizde saat 19:30 da, Resul Dindar konseri olacak. Kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek. Kapalı Spor Salonu ve Batı Çıkışı Köprülü Kavşağın temsili açılışı yapılacaktır. Tüm Keşaplı hemşehrilerimizi konserimize bekliyoruz,'' dedi.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







