Başkan açık havada öğrencilerle kitap okudu

KÜLTÜR 10.06.2021 - 17:40, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:40 3215+ kez okundu.
 

Başkan açık havada öğrencilerle kitap okudu

Görele Belediyesi tarafından açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi. Manasur Mevkii Piknik alanında düzenlenen etkinlikte Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, öğrencilere kitap dağıtımında bulunarak, öğrencilerle birlikte kitap okudu.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, okumanın her şeyin anahtarı olduğunu belirterek, “Okumak hiçbir hazineye değiştirilmez” dedi. Ülkenin koronavirüs salgını nedeniyle çok zorlu süreçlerden geçtiğini ve okullarına gidemeyerek, yüz yüze eğitimden uzak kalarak bu süreçten en çokta çocukların etkilendiğini ifade eden Erener, şunları kaydetti: “Belediye olarak açık havada kitap okuma etkinliği düzenleyerek, bu günü koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitiminden uzak kalan çocuklarımıza ayırdık. Cumhuriyet tarihinden önce yaşamış olan devlet büyüklerimizi, padişahlarımızı, bilim adamlarımızı çocuklarımıza tanıtabilmek babında çok güzel eserler getirttirerek, çocuklarımıza dağıttık. Bu eserlerle amacımız çocuklarımıza okumanın faydasını aktararak, geçmişimizi, tarihimizi, kültürümüzü anlatmaya çalışmaktır. Bu etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen kardeş belediyemiz olan Ümraniye Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Görele Belediyesi tarafından açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi. Manasur Mevkii Piknik alanında düzenlenen etkinlikte Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, öğrencilere kitap dağıtımında bulunarak, öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, okumanın her şeyin anahtarı olduğunu belirterek, “Okumak hiçbir hazineye değiştirilmez” dedi.

Ülkenin koronavirüs salgını nedeniyle çok zorlu süreçlerden geçtiğini ve okullarına gidemeyerek, yüz yüze eğitimden uzak kalarak bu süreçten en çokta çocukların etkilendiğini ifade eden Erener, şunları kaydetti: “Belediye olarak açık havada kitap okuma etkinliği düzenleyerek, bu günü koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitiminden uzak kalan çocuklarımıza ayırdık. Cumhuriyet tarihinden önce yaşamış olan devlet büyüklerimizi, padişahlarımızı, bilim adamlarımızı çocuklarımıza tanıtabilmek babında çok güzel eserler getirttirerek, çocuklarımıza dağıttık. Bu eserlerle amacımız çocuklarımıza okumanın faydasını aktararak, geçmişimizi, tarihimizi, kültürümüzü anlatmaya çalışmaktır. Bu etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen kardeş belediyemiz olan Ümraniye Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.