Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
12 Ağustos 2021 - 15:30

‘Ballıca Başkanın Yeri’nde maç keyfi

Bulancak Ballıca’da Tacettin Şenol’un işletmeciliğini yaptığı Başkanın Yeri Kıraathanesi, her hafta maçları dev ekranda, lig boyunca stadyum coşkusunu kahvehaneye taşıyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
‘Ballıca Başkanın Yeri’nde maç keyfi

İlk canlı maç yayını bu akşam Beşiktaş-Rizespor ile başlıyor.

2021 – 2022 sezonu futbol ligi heyecanının başladığı bu günlerde, Bulancak’ta canlı yayın teknolojisini kahvehaneye getiren Başkanın Yeri Kıraathanesi bu akşam sporseverleri ile buluşturuyor. Lig bitinceye kadar Spor Toto Super Lig maçlarını,  yayını ile izleyicileriyle buluşturacak olan Başkanın Yeri Kıraathanesi bu sayede stadyum coşkusunu kahvehanede yaşatacak.

Başkanın Yeri Kıraathanesi İşletmecisi Tacettin Şenol, konu ile yaptığı açıklamada; "Müşterilerimizin memnuniyetini kendimize ilke edindik ve bu işe soyunduk. Müşterilerimiz bundan sonra maçlarını 150 dev ekranla canlı yayın teknolojisiyle izleyecekler ve maç keyfini doyasıya yaşayacaklar. Maç ayırımı yapmıyoruz. Her maç 10 TL. Pazartesi akşamı’da 44 yıllık hasretini sona erdiren Giresunspor sahasında saat 21.45’te başlayacak olan maçta Galatasaray ile karşılaşacak" dedi.

Haber: Erol Küçük

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!