04 Mart 2013 - 23:11 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
BALIK LOKANTASI GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE AÇILDI
Bulancak'ın tanınmış esnaflarından Aydın Önal ve oğlu Murat Önal Bulancak'ta olmayan, hatta bölgemizde eksikliği duyulan bir işyerini hizmete sundular.
Balık ağırlıklı bir lokantanın olmamasını gören Aydın Balıkçılık, Balık lokantası açarak müşterilerinin damak tadına sundular. Birinci sınıf malzemelerden oluşan dizaynı ve modern mimari yapısı ile birlikte işinde uzman olan balık aşçılarının sunmuş olduğu lezzetli bir mekan açmanın mutluluğunu yaşayan Önal ailesi, işyerlerinin resmi açılışı Cuma günü gerçekleştirdiler.
İşyerinin açılış duasını Bulancak Beşikçioğlu Camii İmam Hatibi Adnan Aslan yaparken açılışa Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Belediye Başkanı Kadir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Karahasan, AK Parti İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bulancak Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Belediye meclis üyeleri, Daire ve Banka Müdürleri ile personelleri ve bölge halkı katıldı.
Açılışa katılanlara işletme tarafından hazırlanmış Balık çorbası ikram edildi. Bulancak Kurdoğlu Hacı Hafız Meydanı’na açtıkları Balık Lokantası’nda her gün taze balık çeşitleri ile müşterilerin aradığı adres olacaklarını belirten Murat Önal, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldıklarını söyledi.
Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

CHP Giresun İl Başkanlığının kapıları yeniden açılıyor

Giresun’da Mobil Kanser Tarama hizmeti Çanakçı’da sürüyor

TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi

Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!

Vodafone Business ve Migros, 5G ile LoT Tabanlı Destek Uygulamaları Hayata Geçirdi
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



