Azem Üstündağ ilk maçına çıktı

SPOR 14.04.2022 - 15:39, Güncelleme: 14.04.2022 - 15:39 5225+ kez okundu.
 

Azem Üstündağ ilk maçına çıktı

Bulancak Bahçelievler lisesi beden eğitimi öğretmeni Azem Üstündağ bu sezon başında Bulancak İhsaniye Spor kulübü ile anlaşarak İhsaniye Spor genç takımlarından sorumlu antrenör olarak göreve başlamıştı.
Ayrıca sezon başından itibaren İhsaniye Spor genç takımını liglere hazırlayan Azem hoca geçen hafta sonu Giresun Süper amatör liginde mücadele eden İhsaniye Spor takımının Doğankent sporla deplasmanda oynadığı maçta takımın başında tek yetkili olarak sahaya çıktı.       Bu konuda açıklama yapan İhsaniye spor yönetim kurulu. Azem Üstündağ hocamız donanımlı ve kulüp yapımızın ilkelerine uygun gençleri seven ve onlara inanan bir teknik adam. Sezon başından beri A takım sorumlumuz Esirettin Zehir ve Ali Avcı hocalarımız ile birlikte genç takımlara yönelik çalışmalar yapıyor. Gelecek sezon için A takım kadrosunda da görev vermek istediğimiz Azem hocanın takımı tanıması ve deneyim kazanması için Doğankent sporla oynadığımız mücadelede görev verdik. İhsaniye Spor yılın 12 ayı çalışmalarına devam eden bir kulüptür. Şimdiden gelecek sezon için planlamalarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaz boyunca yapacağımız planlamalar ile gelecek sezonda yine kendi değerlerimiz ve kendi çocuklarımız ile güzel başarılar yakalayacağız dedi.
Bulancak Bahçelievler lisesi beden eğitimi öğretmeni Azem Üstündağ bu sezon başında Bulancak İhsaniye Spor kulübü ile anlaşarak İhsaniye Spor genç takımlarından sorumlu antrenör olarak göreve başlamıştı.

Ayrıca sezon başından itibaren İhsaniye Spor genç takımını liglere hazırlayan Azem hoca geçen hafta sonu Giresun Süper amatör liginde mücadele eden İhsaniye Spor takımının Doğankent sporla deplasmanda oynadığı maçta takımın başında tek yetkili olarak sahaya çıktı. 

     Bu konuda açıklama yapan İhsaniye spor yönetim kurulu. Azem Üstündağ hocamız donanımlı ve kulüp yapımızın ilkelerine uygun gençleri seven ve onlara inanan bir teknik adam. Sezon başından beri A takım sorumlumuz Esirettin Zehir ve Ali Avcı hocalarımız ile birlikte genç takımlara yönelik çalışmalar yapıyor. Gelecek sezon için A takım kadrosunda da görev vermek istediğimiz Azem hocanın takımı tanıması ve deneyim kazanması için Doğankent sporla oynadığımız mücadelede görev verdik. İhsaniye Spor yılın 12 ayı çalışmalarına devam eden bir kulüptür. Şimdiden gelecek sezon için planlamalarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaz boyunca yapacağımız planlamalar ile gelecek sezonda yine kendi değerlerimiz ve kendi çocuklarımız ile güzel başarılar yakalayacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.