Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
21 Temmuz 2026 - 14:49 - Güncellenme: 21 Temmuz 2026 - 16:21 G: 21 Temmuz 2026 - 16:21

Aydındere Belediye Başkanı Demir’den mera süreci için kritik görüşme

Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, 3091 sayılı Kanun kapsamında mera alanlarıyla ilgili yürütülen süreci görüşmek üzere Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

0 Okunma 0 Paylaşım
Aydındere Belediye Başkanı Demir’den mera süreci için kritik görüşme

Avukat Nuri Kahraman’ın da yer aldığı görüşmede, sürecin sağlıklı, adil ve hakkaniyetli şekilde yürütülmesi amacıyla kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Vatandaşların Hakları Görüşüldü

Başkan Nuri Demir, ziyaret sırasında vatandaşların yaşadığı sorunları ve süreçten beklentilerini Ordu Valisi Muammer Erol’a aktardıklarını belirtti.

Karşılıklı istişarelerin gerçekleştirildiği görüşmede, vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması için atılabilecek adımlar ele alındı.

“Süreci Yakından Takip Edeceğiz”

Başkan Demir, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak adına süreci yakından takip etmeye, gerekli tüm girişimleri kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Demir, nazik kabulü, yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla Ordu Valisi Muammer Erol’a teşekkür ederek, sürece gösterdiği hassasiyet ve desteklerinden dolayı şükranlarını sundu.

#Aydındere Belediyesi #Nuri Demir #Ordu #Vali #Muammer Erol #mera alanları

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!