16 Şubat 2015 - 21:22 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
Aydın görevi Tütüncü'ye devretti
AK Parti Giresun il Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.
7 Haziran 2015’de yapılacak milletvekilliği seçimleri için istifa ederek aday adayı olan eski İl Başkanı Hasan Aydın, Cumartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılan 5. Olağan Genel Kurul sonrası görevi yeni İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye bıraktı.
Parti binasında resmi olarak devir teslim töreni yapan Hasan Aydın, “Bu onurlu göreve layık görülen ve değerli delegelerin oyları ile başkanlık görevini devralan yeni İl Başkanımız Hasan Ali Tütüncü’yü tebrik ediyorum. Genel Merkez tarafından şahsıma verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, yeni başkanlığa seçilen başkanımız ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Yeni İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ise, yaptığı hizmetler için Aydın’a teşekkür ederek, ilerleyen günlerde yönetim kurulu üyeleri ile basın toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Giresun’da Mobil Kanser Tarama hizmeti Çanakçı’da sürüyor

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu

Vodafone Business ve Migros, 5G ile LoT Tabanlı Destek Uygulamaları Hayata Geçirdi

Sardes’te 2 bin 500 yıllık heykel gün yüzüne çıkarıldı

15 Temmuz Şehitler Ortaokulu çevresinde yol ve kaldırım yenilendi
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



