Atatürk Ortaokulunda karne heyecanı

EĞİTİM 05.07.2021 - 17:59, Güncelleme: 05.07.2021 - 17:59 2690+ kez okundu.
 

Atatürk Ortaokulunda karne heyecanı

Atatürk Ortaokulu bu yılki 8. sınıf mezuniyet töreni geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleşti.
Mezuniyet töreninde okulun öğretmen ve öğrencileri hazır bulundu. Diploma töreninin ardından öğrenciler sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak müzik eşliğinde eğlendiler. Tören sonunda hep birlikte kepleri havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.   Okul Müdürü Cavit Hendekçi öğrencilere, "Okulumuzda öğrenim gördüğünüz süre içerisinde gösterdiğiniz üstün başarılardan; sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim. Buradan mezun olduğunuzda gittiğiniz okullarda gururla Atatürk Ortaokulu adını taşıyacaksınız. Size, bir sonraki eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim." dedi.Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.’’dedi Haber: Erol Küçük  
Atatürk Ortaokulu bu yılki 8. sınıf mezuniyet töreni geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleşti.

Mezuniyet töreninde okulun öğretmen ve öğrencileri hazır bulundu. Diploma töreninin ardından öğrenciler sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak müzik eşliğinde eğlendiler. Tören sonunda hep birlikte kepleri havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.  

Okul Müdürü Cavit Hendekçi öğrencilere, "Okulumuzda öğrenim gördüğünüz süre içerisinde gösterdiğiniz üstün başarılardan; sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim. Buradan mezun olduğunuzda gittiğiniz okullarda gururla Atatürk Ortaokulu adını taşıyacaksınız. Size, bir sonraki eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim." dedi.Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.’’dedi

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.