Atatürk OO’ya kalite ödülü

DÜNYA 02.09.2021 - 18:50, Güncelleme: 02.09.2021 - 18:50 5372+ kez okundu.
 

Atatürk OO’ya kalite ödülü

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Bulancak Atatürk Ortaokulu öğretmenlerinin hazırladığı eTwinning projeleri kalite ödülü aldı.
Okul müdürlüğünden yapılan açıklamada; ‘okulumuz öğretmenleri Samet Tekneci, Nuray Tekin ve Ersan Kelleci'nin yürütmüş olduğu eTwinning projeleri kalite etiketi ile ödüllendirildi. Proje kuruculuğunu ve yürütücülüğünü okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Samet Tekneci'nin yaptığı 'Siber Bilgim Süper Gücüm' adlı etwinning projesi, ülke genelinde 9 farklı il(Giresun, Balıkesir, Samsun, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Gaziantep) ve 10 ortak okulun katılımıyla 2020 Aralık ayında başlayıp 2021 Mayıs ayında sona erdi. Uzaktan eğitim sürecinde çoğu zamanını bilgisayar başında geçirmek durumunda kalan öğrencilerin siber güvenlik bilgisi edinmelerini sağlayacak çalışmaları web 2.0 araçlarıyla yapmaları ve dijital okuryazarlık alanında gelişimlerini desteklemek amacıyla okulumuz öğrencilerinin de yer aldığı proje, UDS tarafından kalite etiketi ile ödüllendirildi.     Okulumuz Türkçe öğretmeni Nuray Tekin' in proje ortağı olduğu ve ülkemizin çeşitli illerinden (Ankara, Mersin, Samsun, Kütahya, Giresun, Kahramanmaraş, Antalya)  farklı branşlarda ve İtalya'dan bir öğretmenin katılımıyla uluslararası düzeyde başlatılan My World Becomes Beautiful With My Values/Degerlerimle Güzelleşir Dünyam e-Twinning projesi pandemi sürecinde öğrencilerimizi evrensel değerlerimizle buluşturup bilinçlendirmiş ve projemiz Ulusal Destek Servisi tarafından kalite etiketi ile ödüllendirildi.     Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci'nin de yer aldığı diğer bir projemiz ise TED Afyon Koleji, Viranşehir İmam Hatip Ortaokulu, Yenişehir Koç Ortaokulu, Buca Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları, Çaldıran Galatasaray Eğitim Kurumları ve okulumuzun katılımları ile yürütüldü. 3 Mart 2021 de başlayıp 14 Haziran 2021 de bitti. Geleceğin suyunu şimdiden korumamız gerektiğini anlatan "Her Şey İçin Su!" adlı e-Twinning projemiz kalite etiketi ile ödüllendirildi’.     Okul Müdürü Cavit Hendekçi özverili çalışmaları nedeniyle tüm öğretmenlere başarılar diledi.  
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Bulancak Atatürk Ortaokulu öğretmenlerinin hazırladığı eTwinning projeleri kalite ödülü aldı.

Okul müdürlüğünden yapılan açıklamada; ‘okulumuz öğretmenleri Samet Tekneci, Nuray Tekin ve Ersan Kelleci'nin yürütmüş olduğu eTwinning projeleri kalite etiketi ile ödüllendirildi. Proje kuruculuğunu ve yürütücülüğünü okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Samet Tekneci'nin yaptığı 'Siber Bilgim Süper Gücüm' adlı etwinning projesi, ülke genelinde 9 farklı il(Giresun, Balıkesir, Samsun, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Gaziantep) ve 10 ortak okulun katılımıyla 2020 Aralık ayında başlayıp 2021 Mayıs ayında sona erdi. Uzaktan eğitim sürecinde çoğu zamanını bilgisayar başında geçirmek durumunda kalan öğrencilerin siber güvenlik bilgisi edinmelerini sağlayacak çalışmaları web 2.0 araçlarıyla yapmaları ve dijital okuryazarlık alanında gelişimlerini desteklemek amacıyla okulumuz öğrencilerinin de yer aldığı proje, UDS tarafından kalite etiketi ile ödüllendirildi.

    Okulumuz Türkçe öğretmeni Nuray Tekin' in proje ortağı olduğu ve ülkemizin çeşitli illerinden (Ankara, Mersin, Samsun, Kütahya, Giresun, Kahramanmaraş, Antalya)  farklı branşlarda ve İtalya'dan bir öğretmenin katılımıyla uluslararası düzeyde başlatılan My World Becomes Beautiful With My Values/Degerlerimle Güzelleşir Dünyam e-Twinning projesi pandemi sürecinde öğrencilerimizi evrensel değerlerimizle buluşturup bilinçlendirmiş ve projemiz Ulusal Destek Servisi tarafından kalite etiketi ile ödüllendirildi.

    Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci'nin de yer aldığı diğer bir projemiz ise TED Afyon Koleji, Viranşehir İmam Hatip Ortaokulu, Yenişehir Koç Ortaokulu, Buca Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları, Çaldıran Galatasaray Eğitim Kurumları ve okulumuzun katılımları ile yürütüldü. 3 Mart 2021 de başlayıp 14 Haziran 2021 de bitti. Geleceğin suyunu şimdiden korumamız gerektiğini anlatan "Her Şey İçin Su!" adlı e-Twinning projemiz kalite etiketi ile ödüllendirildi’.

    Okul Müdürü Cavit Hendekçi özverili çalışmaları nedeniyle tüm öğretmenlere başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.