12 Eylül 2013 - 18:32 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
Aslan payı yine Dereli'nin!
KÖYDES'e 6 milyon ek ödenek geldi.
Daha önce gönderilen 12 Milyon 352 Bin Türk Lirası ödenekle birlikte bu yıl Giresun’a KÖYDES’ten 18 Milyon 352 Bin Türk Lirası aktarılmış oldu. Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıda, Dereli’ye 673 Bin TL. ile Giresun merkez ilçe ve Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’tan fazla ödenek aktarılması aslan payı Dereli’ye yorumlarını dile getirdi. Toplantıda Vali Karahan, gelen ödenekle planlanan işlerin biran önce yapılmasını ve sıkı takip edilmesini istedi. Gelen paranın projelere göre önceliği olan yerlerde kullanılması talimatını veren Vali Karahan, gelen ek ödenekle ilin su ve yol sorununun çözümüne önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.
6 Milyon ödeneğin 1 Milyon 200 Bin Lirasının asfalt, akaryakıt, boru, trafik işaret levhası, araç kiralama, yedek parça vb olmak üzere ortak alım ödeneği olarak belirlendiği belirtildi.
Ortak alıma aktarılan ödeneğin haricinde Merkez İlçe ve İlçelerin KÖYDES ödenekleri şu şekilde; Merkez ilçe 642 Bin, Alucra 328 Bin, Bulancak 664 Bin, Çamoluk 187 Bin, Çanakçı 165 Bin, Dereli 673 Bin, Doğankent 114 Bin, Espiye 469 Bin, Eynesil 145 Bin, Görele 442 Bin, Güce 209 Bin, Keşap 383 Bin, Piraziz 182Bin, Şebinkarahisar 468 Bin, Tirebolu 569 Bin, Yağlıdere 360 Bin Türk Lirası.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi

Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

Giresun’da ayak tenisi şöleni şampiyonlukla tamamlandı

Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



