Artvin'de evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 03.12.2021 - 17:59, Güncelleme: 03.12.2021 - 17:46 4052+ kez okundu.
 

Artvin'de evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı

Artvin'de evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı
ARTVİN (AA) - Artvin'de evlere balkondan girerek hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Hopa ilçesi Ortahopa, Kuledibi ve Sundura mahallelerindeki bazı evlerden para ve ziynet eşyası çalındığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.Takip ve soruşturma neticesinde evlere balkonlardan girdiği tespit edilen T.T. kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alındı.Üzerinde 5 bin 500 dolar, 4 banka kartı, cep telefonu ve parmak izi bırakmamak için kullanılan tıbbi bant bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.Trabzon ve Rize'de de 6 evden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, hakimlikçe tutuklandı.
Artvin'de evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı

ARTVİN (AA) - Artvin'de evlere balkondan girerek hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Hopa ilçesi Ortahopa, Kuledibi ve Sundura mahallelerindeki bazı evlerden para ve ziynet eşyası çalındığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Takip ve soruşturma neticesinde evlere balkonlardan girdiği tespit edilen T.T. kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alındı.

Üzerinde 5 bin 500 dolar, 4 banka kartı, cep telefonu ve parmak izi bırakmamak için kullanılan tıbbi bant bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Trabzon ve Rize'de de 6 evden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.