Aradığınız nostaljik malzemeler burada!

EKONOMİ 12.04.2021 - 12:01, Güncelleme: 12.04.2021 - 12:01 3573+ kez okundu.
 

Aradığınız nostaljik malzemeler burada!

Bulancak Ballıca Mahallesi Kaymakamlık Lojmanı karşısı Bulduk Ağaç Atölyesinde isteyene Nostaljik sandalye ve masalar üretiliyor.
43 yıldan bu yana hizmet veren Yener Bulduk ve oğlu Kahraman Bulduk’un beraber işlettiği Bulduk Ağaç Atölyesinde birbirinden farklı modeller, bol çeşit ile her tür nostaljik tahta sandalye, ahşap sandalye, ahşap masa ve tahta sofralar üretiliyor. Kahraman Bulduk gazetemize yaptığı açıklamada, “Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda nostaljik sandalye ve masalar istedikleri şekilde üretiyoruz. Gelip görmelerinde fayda var” dedi.   Haber: Erol Küçük
Bulancak Ballıca Mahallesi Kaymakamlık Lojmanı karşısı Bulduk Ağaç Atölyesinde isteyene Nostaljik sandalye ve masalar üretiliyor.

43 yıldan bu yana hizmet veren Yener Bulduk ve oğlu Kahraman Bulduk’un beraber işlettiği Bulduk Ağaç Atölyesinde birbirinden farklı modeller, bol çeşit ile her tür nostaljik tahta sandalye, ahşap sandalye, ahşap masa ve tahta sofralar üretiliyor. Kahraman Bulduk gazetemize yaptığı açıklamada, “Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda nostaljik sandalye ve masalar istedikleri şekilde üretiyoruz. Gelip görmelerinde fayda var” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.