Ara seçimler Pazar günü yapılacak

SİYASET 04.06.2021 - 17:23, Güncelleme: 04.06.2021 - 17:23 5138+ kez okundu.
 

Ara seçimler Pazar günü yapılacak

Türkiye genelinde çeşitli nedenlerle boşalan mahalle, köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri için 6 Haziran 2021 Pazar günü sandık başına gidiliyor.
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) internet sitesinde yapılan açıklamada aralarında Giresun’un Bulancak ilçesi ve Piraziz ilçesi de bulunan bazı illerdeki 752 köy ve mahallede çeşitli nedenlerle boşalan muhtarlık seçimleri için bazı seçmenler sandık başına giderek oy kullanacak. Buna göre Bulancak’ta 1 mahalle ve 3 köyde, Piraziz’de ise 1 mahalle de seçim gerçekleşecek. Bulancak Bahçelievler Mahallesinde gerçekleşecek mahalle muhtarlığı seçiminde mevcut Muhtar Metin Aydın, Aşkı Yıldırım, Burhan Mersinlioğlu, Barbaros Hayrettin Genç, Murat Gündoğdu ve Mustafa Gidal isimleri muhtar adaylığını açıklayarak seçime girecekler. Öte yandan Bulancak Hacet Köyü, Bulancak Güney Köy ve Piraziz Eren Mahallesinde de seçimler yenilenirken, Bulancak’a bağlı olarak yeni kurulan Kale Güney Köyü’nde de seçim yapılarak muhtar belirlenecek. Yıldız Haber olarak adaylara seçim yarışında başarılar diliyoruz.
Türkiye genelinde çeşitli nedenlerle boşalan mahalle, köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri için 6 Haziran 2021 Pazar günü sandık başına gidiliyor.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) internet sitesinde yapılan açıklamada aralarında Giresun’un Bulancak ilçesi ve Piraziz ilçesi de bulunan bazı illerdeki 752 köy ve mahallede çeşitli nedenlerle boşalan muhtarlık seçimleri için bazı seçmenler sandık başına giderek oy kullanacak.

Buna göre Bulancak’ta 1 mahalle ve 3 köyde, Piraziz’de ise 1 mahalle de seçim gerçekleşecek.

Bulancak Bahçelievler Mahallesinde gerçekleşecek mahalle muhtarlığı seçiminde mevcut Muhtar Metin Aydın, Aşkı Yıldırım, Burhan Mersinlioğlu, Barbaros Hayrettin Genç, Murat Gündoğdu ve Mustafa Gidal isimleri muhtar adaylığını açıklayarak seçime girecekler.

Öte yandan Bulancak Hacet Köyü, Bulancak Güney Köy ve Piraziz Eren Mahallesinde de seçimler yenilenirken, Bulancak’a bağlı olarak yeni kurulan Kale Güney Köyü’nde de seçim yapılarak muhtar belirlenecek.

Yıldız Haber olarak adaylara seçim yarışında başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.