Annesini anılarla yaşatıyor

GÜNDEM 16.06.2022 - 14:46, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:46 6862+ kez okundu.
 

Annesini anılarla yaşatıyor

Piraziz Şeyhli Mahallesi Aliustaoğulları sakinleri’nden İşçi emeklisi Mehmet Yılmaz (62 yaşında 4 çocuk babası) geçtiğimiz yıl vefat eden annesi Güllü Yılmaz’ı (88 yaşında) anılarla yaşatıyor.
Her gün annesinin durduğu evin kapaklı pencerelerini üşenmeden sabah açıp akşama kadar havalandırıyor. Akşam olunca da tek tek kapatıyor. Annesinin sağlığında kullandığı eşyaları kendi gibi koruyor. Çamaşır makinası, Televizyon, Yatak, yorgan, tencereler, tabak, kaşık, bıçak ve dolabında elbiseler olduğu gibi duruyor. Mehmet Yılmaz, bazen annesinin fotoğraflarına bakıp gözyaşı döküyor. Yılmaz; “Yıllar önce evin direği babamızı kaybettik. Şimdi de annemizi yaşamın gerçeği bu. Köyümde onun anılarını taze tutabilmek için gerekeni yapıyorum. Bazen eve girerken içimde bir ses annem senmisin gelen Mehmet oğlum diyor sanki bana’’ dedi.  
Piraziz Şeyhli Mahallesi Aliustaoğulları sakinleri’nden İşçi emeklisi Mehmet Yılmaz (62 yaşında 4 çocuk babası) geçtiğimiz yıl vefat eden annesi Güllü Yılmaz’ı (88 yaşında) anılarla yaşatıyor.

Her gün annesinin durduğu evin kapaklı pencerelerini üşenmeden sabah açıp akşama kadar havalandırıyor. Akşam olunca da tek tek kapatıyor. Annesinin sağlığında kullandığı eşyaları kendi gibi koruyor. Çamaşır makinası, Televizyon, Yatak, yorgan, tencereler, tabak, kaşık, bıçak ve dolabında elbiseler olduğu gibi duruyor. Mehmet Yılmaz, bazen annesinin fotoğraflarına bakıp gözyaşı döküyor.

Yılmaz; “Yıllar önce evin direği babamızı kaybettik. Şimdi de annemizi yaşamın gerçeği bu. Köyümde onun anılarını taze tutabilmek için gerekeni yapıyorum. Bazen eve girerken içimde bir ses annem senmisin gelen Mehmet oğlum diyor sanki bana’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.