Anne ve 1 yaşında ki oğlu kaza kurbanı oldu

VEFAT 25.06.2021 - 09:28, Güncelleme: 25.06.2021 - 14:40 5798+ kez okundu.
 

Anne ve 1 yaşında ki oğlu kaza kurbanı oldu

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın akrabalarının bulunduğu araç Çorum’da kaza yaptı.
Alınan bilgiye göre Bulancak’tan Düzce’ye akrabalarının düğününe giden aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişinin vefat ettiği, 8 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Osmancık Kargı yolunda 28 AAC plakalı aracı kullanan İrfan Aydın’ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kullandığı aracın takla attığı belirtildi. Kazada araç sürücüsü İrfan Aydın, babası Hayri Aydın, Merve Aydın, Gülşen Aydın, Akif Aydın, Betül Aydın, Seher Altunbaş ve Derya Taş yaralanırken, Hayri Aydın’ın kızı 31 yaşında ki Dilek Türkyılmaz ve 1 yaşında ki torunu Furkan Ali Türkyılmaz’ın vefat ettiği öğrenildi.  
AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın akrabalarının bulunduğu araç Çorum’da kaza yaptı.

Alınan bilgiye göre Bulancak’tan Düzce’ye akrabalarının düğününe giden aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişinin vefat ettiği, 8 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Osmancık Kargı yolunda 28 AAC plakalı aracı kullanan İrfan Aydın’ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kullandığı aracın takla attığı belirtildi.

Kazada araç sürücüsü İrfan Aydın, babası Hayri Aydın, Merve Aydın, Gülşen Aydın, Akif Aydın, Betül Aydın, Seher Altunbaş ve Derya Taş yaralanırken, Hayri Aydın’ın kızı 31 yaşında ki Dilek Türkyılmaz ve 1 yaşında ki torunu Furkan Ali Türkyılmaz’ın vefat ettiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.