ANKA'lara yeni kabiliyet

TEKNOLOJİ 12.04.2022 - 18:37, Güncelleme: 12.04.2022 - 18:37 3478+ kez okundu.
 

ANKA'lara yeni kabiliyet

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, İHA’lara yeni bir kabiliyet daha kazandırdıklarını açıkladı.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, denizde sürüklenen serseri mayın tespit çalışmalarının ANKA insansız hava aracına entegre edilen SAR-Sentetik Açıklıklı Radarlar ile başarılı şekilde gerçekleştirildiğini bildirdi. Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İHA'lara yeni bir kabiliyet daha kazandırıldığını kaydetti. ANKA'lar bundan böyle denizdeki serseri mayınları da tespit edebilecek. https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1513881160987910156

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, İHA’lara yeni bir kabiliyet daha kazandırdıklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, denizde sürüklenen serseri mayın tespit çalışmalarının ANKA insansız hava aracına entegre edilen SAR-Sentetik Açıklıklı Radarlar ile başarılı şekilde gerçekleştirildiğini bildirdi.

Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İHA'lara yeni bir kabiliyet daha kazandırıldığını kaydetti. ANKA'lar bundan böyle denizdeki serseri mayınları da tespit edebilecek.

https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1513881160987910156
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.