İyilik ekibi mutluluk dağıtmaya devam ediyor

Dünya Yetimler Gününde 66 yetime iftar veren ‘İyilik ekibi’ Bulancak Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulu öğrencilerini geçtiğimiz hafta içinde Ordu’ya götürerek eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar. Okulun mezunlarından İstanbul’da İş Adamı Özen Gruop Genel Müdürü Yakup Özen’in tüm öğrencilere ayakkabı alımı ile başlayan program, Ordu Novada alışveriş merkezinde Milli Eğitim Bakanlığı tavsiyeli ‘Doru’ adlı animasyon filmini izledikten sonra 4 ile 11 yaş arasında 41 öğrenciye yemek ikramı ile devam etti. Daha sonra İş adamı Yakup Özen tarafından tüm öğrencilere beğendikleri kıyafetler alındı. Ardından teleferikle Boztepe’ye çıkan öğrenciler ilk defa deneyimledikleri teleferik yolculuğunda sevinçten uçtular.

Öte yandan iyilik ekibinin Aydındere Ortaokuluna çok nezih bir akıl ve zeka oyunları salonu kurmak için okulu ziyaret edecekleri öğrenilirken, bu konuda kendilerinin her zaman yanında olan maddi desteği esirgemeyen İş adamı Yakup Özen’e teşekkür ettiler.

İş Adamı Yakup Özen ise, “Kazandığım her kuruşu bugün için kazandım. Bu çocuklar kadar fakir ama vefakârım. 5000 kişi çalışıyor bende. Bende kalbim ile bu kadar sevinmedim. Ne için çalıştığımı anladım. Çok sevinçliyim. Beni en iyi siz anlarsınız. Gönül sizde, dervişlik sizde” dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük