RAMAZANIN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ

Tel tel ayrılan ister tepside, ister yuvarlaklar halinde içi cevizli ve bol şerbetli kadayıf. Karadeniz’de kadayıf deyince akla Dursun Patar gelir. Geleneğini yıllardan bu yana sürdürmektedir. Bulancak’ta Giresun durağında Dursun Patar’ın oğlu Ömer Patar Sütlü Kadayıf Tatlı açarak Bulancak halkına sundu. İşletmeci Ömer Patar yaptığı açıklamada, “Bizler istedik ki, yediden yetmişe herkes aileleri ve dostlarıyla kadayıfımızın damaklarda bıraktığı titreşimlerden mutlu huzurlu ayrılsın. Dedik ki, sadece lezzetleriyle yöresel ürünleri ve tatlılarıyla değil, hijyen ve sağlık içinde parmakla gösterilsin. İşte, bütün bu duyuşların gerçekleşmesi olarak Ömer Patar Sütlü Kadayıf, lezzete bir Bulancak imzası olarak kapılarını sizlere Mart ayında açtı. Her şey sizler için ve sevdikleriniz için. Hizmetinizdeyiz” dedi.