Seçim geldi, spor salonu gelemedi!

4 yıl önce spor salonundaki teknik sıkıntılar sebebiyle spor faaliyetine kapatılan ve o günden yıkıldığı an’a kadar bir an önce yenisinin yapılması için basın yayında sürekli haber olan Bulancak ilçe spor salonu konusunda yapılan girişimler siyasilerin talepleri kulak arkası etmesi ile birlikte suya düştü.

Bulancak’ta spor salonunda spor yapan yüzlerce sporcu, spor faaliyetinde bulunan 4 spor kulübü uzun bir süredir Giresun’da spor salonlarında çalışmak içinde dirsek çürüttü. Voleybol 1. Ligde bir voleybol takımımız(1926 Bulancak Belediyesi Beton spor), bölgesel voleybol ve basketbol da yer alan bir takımımız(Bulancak Karadeniz spor), yerel amatör voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, liglerinde yer alan 2 takımız olmasına rağmen sadece bir okulun spor salonunda çalışmalarını yapabiliyorlar.

Siyasiler sadece dinliyorlar

Konu hakkında defalarca Bulancak ve Giresunlu siyasilere bilgi verilmesine rağmen konu kulak arkası edilerek Bulancak’taki spor kulüpleri ve spor yapan yüzlerce insan hiçe sayılmıştır.(“Hayır böyle bir şey olmadı, biz gerekli girişimleri yaptık” diyen siyasilere de, bu konu ile ilgili gazetemiz ve muhabirlerimiz şimdilik haber olacak şekilde yazıları kaleme almaktadır. Spor salonu için Ankara’da bulunan yetkili kişiler ile yaptığımız görüşmeler içinde şimdilik kalsın diyoruz.”)

Seçim geldi, spor salonu bayrama kaldı. Onca girişimlere rağmen dediğimiz gibi Bulancak ilçe spor salonu konusunda tek bir adım bile atmayan siyasiler, 24 Haziran yapılacak seçimler için Bulancak’a oy istemeye gelecekler bu mübarek ramazan ayında kapılarımıza ve spor kulüplerimiz ile sporcularımızdan. Onlara şunu demekte bir sakınca olmaz diyoruz, “Seçim geldi ama spor salonumuz bayrama kaldı, hadi başka kapıya.”)