OPR. DR. SENCER DUMAN BULANCAK'TA

Giresun'da gerçekleştirdiği başarılı beyin ve sinir cerrahı operasyonları ile adından söz ettiren Opr. Dr. Sencer Duman göreve başladığı 15 günlük sürede 450 hastaya hizmet vererek, 21 hastayı da ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu.

Gazetemize konuşan Opr. Dr. Duman, Bulancak Devlet Hastanesi’nin fiziki ve teknik şartlarının çok iyi olduğunu ve personel olarak eksiğinin olmadığını belirterek, "Hastanemizde her türlü ameliyat başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Giresun genelinde ki hastalarıma Bulancak Devlet Hastanesinde hizmet veriyorum" dedi.

RUH SAĞLIĞI HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre yine Şubat ayı itibariyle Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Ayşe Terzi'nin de Bulancak Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "İki doktorumuzun başlamasıyla beyin cerrahisi ve ruh sağlığı hastalıkları gibi özellikli branşlarda Bulancak Devlet Hastanemizde hizmet vermeye başlamıştır. Hastalarımızın il merkezine veya özel hastanelere gitme mağduriyetleri son bulmuştur" denildi.