‘Millet İçin Geliyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve 600 milletvekili adayının tanıtıldığı törende Türkiye’nin 5 temel sorunu üzerine kurgulanan seçim bildirgesini açıklandı.

Seçim bildirgesinde ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika gibi alanlardaki sorunları çözecek vaatlere yer verilen aday tanıtım törenine CHP Giresun Milletvekili Adayları Necati Tığlı, Reşat Nuri Özdemir, İbrahim Akgün, Suat Öndaş ve CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge’de katıldı.

Törende konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, 'OHAL gidecek keyfiyet bitecek' diyerek, "Hak, hukuk ve adalet gelecek, yargı tarafsız ve bağımsız olacak. Mağduriyetler giderilecek. Öğretmen maaşları artacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, çocuklar öğretmenlerine kavuşacak. Yurtlardaki tek kişilik odalar olacak, barınma sorunu ortadan kalkacak, yurtsuz üniversiteli kalmayacak. Kobi'lere destek artacak, istihdam sağlanacak, işsizlik gidecek ve Anadolu'nun yüzü gülecek" dedi.